Inloggen met DigiD op WOZ-loket gemeente Steenbergen

Bij gemeente Steenbergen kunt u inloggen met uw DigiD inlogcode.

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

Via het WOZ-loket kunt u gemakkelijk uw aanslag (vanaf 2016), taxatieverslagen (vanaf 2016) en de berekening van uw onroerendezaakbelasting (OZB) van dit jaar opvragen. U kunt ook gemakkelijk bezwaar maken tegen de Afvalstoffenheffing, Hondenbelasting, OZB en Rioolheffing. Wilt u bezwaar maken tegen de WOZ-waarde? Dan kiest u voor de optie OZB.

Denkt u dat er iets niet klopt op uw aanslagbiljet? En/of bent u benaderd door een commercieel bureau of makelaar om u te helpen bezwaar te maken op uw aanslag (zogenaamd “no cure no pay”)? Neem dan contact met ons op. Mogelijk is er een fout gemaakt die wij gelijk kunnen herstellen. U hoeft dan geen bezwaar te maken.

Bent u ondernemer en wilt u inloggen? Dan kunt u gebruik maken van de inlogpagina voor bedrijven. Om in te loggen als ondernemer heeft u eHerkenning nodig.

inloggen DigiD

Annuleren